Forum MJPT Strona Główna MJPT
Michael Jackson Polish Team

Regulamin forum - zapoznaj się bezwzględnie!Regulamin   FAQ techniczneFAQ techniczne   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Od kiedy jesteś fanem?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MJPT Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Majkel. <3 Płeć: kobieta

Ostrzeżeń: 1/3

PostWysłany: Czw, 29 Lip 2010, 22:32 / z IP: 79.184.186.**     Temat postu: Dodaj użytkownika do ignorowanych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a więc polubiłam go z 2 miesiace przed śmiercia. ;c
przez miesiąc, wiedziałam juz o nim wszystko, tzn to, co było opublikowane. kiedy zmarł, myślałam, że to żart, bo nie wierzyłam własnym oczom. dlaczego człowiek, którego tak niedawno pokochałam, akurat teraz umarł. ;c
zaczęło sie od piosenek: They don't care about us, Black or white, Thriller, Billy jean i smooth criminal.
ale pierwsza piosenką, jaka usłyszałam, była "MAN IN THE MIRROR". od razu się w niej zakochałam. słuchałam ja ze 100 razy dziennie. bez przerwy. gdy jej nie słyszałam po prostu czegoś mi brakowało...

Michael! Tak jak reszta Twoich fanów, tesknię za Tobą. ;c
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Tlen (tylko login, nie email!)
Roztańczyć Marzenia - Dancing The Dream
Lady Płeć: kobieta

PostWysłany: Pią, 30 Lip 2010, 2:31 / z IP: 212.76.58.***     Temat postu: Dodaj użytkownika do ignorowanych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja niestety zaczęłam się interesować Michaelem po 25 czerwca Poddaję się wtedy szukałam Jego piosenek w internecie, teledysków, występów na koncertach i stwierdziłam, że wiele Jego piosenek znałam i lubiłam, tylko nie wiedziałam, że to On je śpiewa... a wcześniej o Michaelu wiedziałam tylko tyle, że jest bardzo znanym piosenkarzem... no i cóż, była to miłość od pierwszego wejrzenia i usłyszenia :D żaluje tylko bardzo, że wcześniej nie miałam okazji Go poznać, moim zdaniem była to wina mediów, które kreowały taki, a nie inny wizerunek Michaela Bojowy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
szarlotka92 Płeć: kobieta

PostWysłany: Pią, 30 Lip 2010, 14:44 / z IP: 91.94.101.***     Temat postu: Dodaj użytkownika do ignorowanych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem fanką od ok. 5 lat,taką prawdziwą, bo przedtem też uważałam,że Michael jest spoko,ale bez jakichś specjalnych emocji(czasem słuchałam jego piosenek etc.)

Pokochałam Mike'a chyba w najtrudniejszym dla niego czasie i jestem z tego dumna
A stało się tak za sprawą pewnej świetnej osoby, zafascynowanej twórczością MJ'a,która oświeciła zdezorientowaną małolatę,że media robią ludziom wodę z mózgu.
Całkowicie zaraziłam się majkelomanią, zaczęłam szukać wszystkiego na jego temat,trochę tańczyłam.

I dla mnie świat zawalił się dwa razy: w czerwcu 2009 i w marcu 2010.
Ale to już inna historia.

Chciałabym wierzyć,że oboje tam sobie tańczą na chmurce.

He trapped me in his heart.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
megi1013 Płeć: kobieta

PostWysłany: Pią, 30 Lip 2010, 17:08 / z IP: 83.8.77.**     Temat postu: Dodaj użytkownika do ignorowanych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moją przygodę z Michael'em zaczęłam dopiero po Jego śmierci ( jestem zła za to na siebie A ty ty! )

Pamiętam, że 25 czerwca byłam wtedy u cioci i na jakimś niemieckim programie emitowali jakiś koncert HIStory. Wcześniej nie znałam Michaela i Jego śmierć nie zrobiła na mnie wrażenia. Nie zainteresowałam się Nim.
Potem pojechałam na wakacje i w tym czasie akurat odbywały się uroczystości pogrzebowe. Obejrzałam całe, i choć nic nie wiedziałam o Michaelu, dzięki wypowiedziom różnych gwiazd nt. Michaela już wiedziałam, i czułam jaki był. Zrobiło mi się strasznie przykro. Na końcu chór śpiewał Heal The World i We Are The World wtedy już dobitnie Michael zawrócił mi w głowie chociaż to nie on śpiewał, a sam tekst mnie poruszył. W ten sam wieczór na jakiejś stacji muzycznej puszczali teledyski Michael'a i jako pierwsze zobaczyłam Billie Jean, Childhood, Liberian Girl i Scream o ile dobrze pamiętam. Już przez całe wakacje myślałam tylko o Nim. Po przyjeździe możecie się domyślać co robiłam. Komputer był przez dłuższy czas był zajmowany prze zemnie. Smile
Poprostu zakochałam się w Nim, a najbardziej fascynuje mnie Jego zachowanie, charakter, miłość do każdego człowieka. Dzięki Niemu także ja się zmieniłam, pozytywnie, za co Mu zawsze dziękuje.

Ale się rozpisałam... dancing Michael Jackson

Ostrzeżeń: 1/3

PostWysłany: Czw, 12 Sie 2010, 11:36 / z IP: 77.114.55.**     Temat postu: Dodaj użytkownika do ignorowanych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja hmm... powiedzmy tak.
Michaela jako wykonawce ceniłam od małego dziecka.
Gdy miałam 5 lat, razem z bratem graliśmy w jakieś gry komputerowe
i czasami leciały w nich jakieś piosenki typu 'Billie Jean' 'Smooth Criminal'
'Beat It' itd. więc zaczęłam wypytywać kto to, czemu tak ładnie śpiewa i
w ogóle..(jak to dziecko) Głupi głupi... !
Brat ściągał mi jego płyty na komputer, a ja sobie słuchałam ...
dużo podróżuje po świecie od malutkiego brzdąca więc miałam dużo,
bardzo dużo czasu,aby zauważyć jak ludzie w krajach traktują jego i jego muzyke. Po powrocie z Kuby i Dominikany byłam tak oczarowana 'Show' który zrobili fani, żę sama zaczęłam się uczyć układów,kupować płyty,koszulki,zegarki,plakaty i wiele wiele innych.
Dziękuje Michaelowi, że był, jest i zawsze będzie z nami !
Wszyscy myśleli, że z wiekiem przejdzie mi miłość do niego .
Nawet próbowali mnie zniechęcić, ale ja się nie dałam Bojowy -wojna dancing Michael Jackson
Mój dzień gdy dowiedziałam się o jego śmierci był taki ... :
Wstałam rano jak zwykle gotowa do pracy,ipod w reku, torebka na ramieniu i czekamy z rodziną na brata aż zejdzie żebyśmy mogli jechać (ponieważ mamy lunapark więc nasze życie jest trochę inne ...)
i nagle słyszę "Jezu..jak mi przykro Kasieq.." a siostra "co się stało?" - "nie wiecie ?! Michael Jackson zmarł wczoraj wieczorem Smutny "
i nagle wszyscy zaczęli przytulać i pocieszać, że wszystko będzie ok, bo on zawsze będzie w moim sercu i w ogóle ... tak naprawdę wtedy to do mnie nie doszło.Potraktowałam to jako głupi żart lub plotkę, którą ktoś puścił na internet..w nocy gdy wróciłam z pracy przeszukałam internet i okazało się to prawdą ..

Przepraszam, że się tak wyżalam ... po prostu czułam, że muszę to komuś powiedzieć ... Poddaję się

PostWysłany: Czw, 12 Sie 2010, 19:11 / z IP: 78.88.77.***     Temat postu: Dodaj użytkownika do ignorowanych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem fanem Michaela, ja wiem... hmm.. 2007 się wszystko zaczęło :D
Wtedy pierwszy raz zagrałem w GTA:Vice City a gdy się wsiadało do pierwszego skuterka leciało Billie Jean :D
Pokazałem tacie i zapytałem kto to bo fajnie brzmi :D
Tato mi powiedział że to Michael Jackson i zaproponował mi zejście do piwnicy gdzie miał kasety z Mike.
Pamiętam też jak siedziałem u babci w 2005 r. gdy MJ wychodził z sądu
i mówiono że wygrał sprawę i moja babcia powiedziała że to bardzo dobrze i to wszystko dla pieniędzy... : D Dancing

-> temat posprzątany 2 września 2010.
mav.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MJPT Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23
Strona 23 z 23

Skocz do: