Wysłany: Pon, 26 Lip 2010, 23:42 / z IP: 87.105.191.** Temat postu: Koncerty: Spis Treści
Uznałam że przydałoby się utworzyć spis wszystkich koncertów(lub ich części) MJ które krążą po internecie bądź zostają wydawane na bootlegach, wraz z odnośnikami do odpowiednich tematów w dziale multimedia.
Pomożecie?
Na razie wypisałam to co mamy na forum, w temacie ściągania niespecjalnie się orientuję.
EDIT: dziękuję wszystkim;) _________________ "piosenki melodia, przy której łzy w oczach się tworzą, nawet stolec stwardnieje ze złości" by firefenix18
www.rebbiejackson.fora.pl ->moje forum- nowości wkrótce!!!
Ostatnio zmieniony przez MJwroc dnia Wto, 27 Lip 2010, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią, 30 Lip 2010, 13:23 / z IP: 195.28.171.** Temat postu:
Monza 1992: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=11125
Lepsza jakość niż tu wstawiona, zremasterowane wideo, audio trochę lepsze. zripowana wersja z YT. _________________ "There's nothing that can't be done If we raise our voice as one".You're always in my heart Michael :*